Loading...

Stambeno-poslovni kompleks Balkan Square nalazi se na najatraktivnijoj lokaciji na Zlatiboru u samom centru, na mestu autobuske stanice. Kompleks čine četiri lamele koje će se graditi fazno, a sastoji se od 593 stambene jedinice i višenamenskih komercijalnih objekata. Među stambenim jedinicama raspoložive su garsonjere, garsonjere sa ostavom, jednosobni i dvosobni stanovi. Sve stanove karakterišu visoki kvalitet završnih radova i izvrsna funkcionalnost.

Lamela A čini I fazu, lamela B II fazu, lamela C III, a lamela D IV  fazu izgradnje. Lamele A, B i D su spratnosti Pp1+Pp2+Pp3+P+8+Pk. Lamela C je spratnosti Pp1+Pp2+Pp3+P+4+Pk, sa autobuskom stanicom u prizemlju lamele. U objektu se nalazi i 13 liftova.

Spa i Wellness

Želeći da svojim rezidentima pružimo najbolje uslove za odmor i uživanje, na poslednjem spratu kompleksa nalazi se specijalno dizajnirana SPA i WELLNESS zona. Bazen čiji će se krov jednim delom otvarati tokom letnjih meseci, slana soba, sauna i tursko kupatilo samo su deo sadržaja koji će biti dostupan. Za one koji redovno vežbaju tu je kompletno opremljena teretana sa pogledom na bazen.

Dodatni sadržaji

Kompleks će u svom sastavu imati tržni centar koji će ponuditi niz modernih radnji, restorana, barova, objekata uslužne delatnosti i zabavnog programa. U okviru kompleksa nalaziće se raskošni zeleni park sa fontanom, koji će tokom zimskog perioda biti pretvoren u klizalište. Boravak u ovom kompleksu koncipiran je s akcentom na očuvanju privatnosti i bezbednosti njenih stanara – od dvadesetčetvoročasovnog video nadzora, preko recepcije i profesionalnog održavanja, do garaže s kartičnim pristupom. Garaža sa 562 parking mesta će se prostirati na više podzemnih nivoa i sadržaće perionicu i servis za automobile. Takođe, kompleks će pružati uslugu prijema, odjave i izdavanja stambenih jedinica ukoliko se vlasnici odluče da izdaju svoju nekretninu.

Balkan Square prezentacija